Tannselehästgård

2012-05-20
19:48:11

Regnregn..
Man kan ju verkligen undra när värmen ska komma? Vinni och Barris tyckte det räckte med att gå ut genom dörren imorse sedan för att sno och gå in i varma sköna stallet igen.. Måste nog betyda att det är dåligt väder?! ;)

Mirres sår är nu helt läkt vilket känns så underbart!. Så nu har vi börjat ta promenader vilket hon tycker är skönt!
Nu har jag även hittat kabeln till kameran så ni kan få en tjuvkik på såret såg ut den den 16april, man ser hur mycket som här läkt bara då, allt som är utan hår (på den extremt bra bilden) har varit öppet sår..  :)



Det hände 23mars och detta är taget den 16april. (insidan)




Utsidan den 20april.. Det läker snabbt som tusan! :) (även här allt utan hår har varit öppet sår!)




2012-05-09
11:05:46

myror i benen!
Nu kryper det i kroppen för både hästarna och även ryttaren men självklart då foten är någorlunda bra så lyckas jag dra på mig halsfluss så nu knaprar man pencillin i 10dagar... Hästarn är fruktansvärt understimulerade och hittar på både de ena och de andraute i hagen och tyckerr de mesta är lajbans... Och jag längtar fruktansvärt mycket på att rida ut i vårvädret som äntligen vågat sig hit :-)

2012-05-04
19:52:50

Gegga, lera och nu SNÖ??
Hagarna ser ut som en enda stor leråker och hästarna verkar stormtrivas genom att se ut som lerfigurer varje gång man ska ta in dom... Menmen.
Mirre börjar iallafall vara för pigg för sitt eget bästa, hon roar sig med att riva stolp och försöka reta upp Vinni på andra sidan stängslet. En reäl mage har även växt fram på alla tre :s,men snart ska jag nog vara uppe i sadeln igen!
De SNÖADE även imorse när hästarna skulle ut, kan inte tro det är 4:e maj..